Lidt om mig

Jeg hedder Lisbeth, og er 54 år gammel. Jeg er eksamineret psykoterapeut ved Nordisk Gestalt Institut, som er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening, og som jeg også selv er medlem af. Jeg modtager løbende supervision og er med i en fast supervisionsgruppe. Derudover er jeg rådgiver i Psykiatrifonden og er bekendt med, samt følger alle de etiske regler indenfor psykoterapi .

Jeg har flere års erfaring indenfor erhvervslivet, primært indenfor byggebranchen og som selvstændig. Gennem mit møde med mange forskellige faggrupper og mennesker har jeg opnået solid erfaring med at lytte aktivt, forstå komplekse situationer og løse problemer. 
Med mine opnåede erfaringer, uddannelse og flere timers egen terapi, er jeg dedikeret til at hjælpe mine klienter med at opnå deres mål og trives på alle områder af deres liv. Det være sig indenfor karriere, valg af uddannelse, udfordringer i privatlivet, bekymringer, skam/skyld og at leve med smerter i kroppen. Mit mål er, at skabe et trygt rum  hvor tanker, følelser og livsmønstre kan udforskes. Jeg arbejder ud fra troen på, at vi alle har potentiale til at skabe forandring i vores liv, og jeg vil støtte dig i rejsen mod vækst og velvære.

Privat er jeg bosiddende i Kalundborg.